Her kan du betale med:0 varer
0,00

EFTER PRIS

    1 -   99 kr.

100 - 199 kr.

200 - 299 kr.

300 -  »


EFTER TYPE

Delta-drager

Kassedrager

Parafoils

Figurative

Vindhjul

Stunt/sport

Mest populære

Drager til børn

ParaFlex

Porto udlandHaler

Liner mm.

Blandet

Glasfib.stænger

Glasfiberrør

Kulfiberstænger

Kulfiberrør

Kryds-fittings

Endekapper

Vingebøsninger

Ripstop-tape

Standoff, fittings

Diverse

Gummi ringe
Delta Hawk Rainbow - 1160007


Delta Hawk Rainbow - 1160007

 • Bedste stuntdrage nogensinde!
 • Produceret af HQ
 • Syet i letvægts Ripstop Nylon
 • Mål: 146 x 72 cm
 • Leveres uden liner og stropper

  599,00


  Se flere billeder Leveringstid:
  Cirka 1 hverdag

  Klassisk stærk drage fra HQ, hurtig og med et godt træk. Vi tøver ikke med at udnævne denne drage til den bedste stuntdrage nogensinde. Det gør vi, fordi den næsten er umulig at ødelægge og kan bruges på mange måder. Det er ikke uden grund, at denne model har været på markedet i mange år...

  Delta Hawk er nogenlunde nem at styre for begyndere, når vinden ikke er for kraftig, men også en fin drage til eksperter - anbefalet fra 16 år. Ved kraftige vindstyrker bliver den superhurtig. Delta Hawk har efterhånden været på markedet i mange år - simpelthen fordi den fortsat anbefales af mange dedikerede fans. Sejlet er letvægts Ripstop Nylon, udspændt på en robust ramme af 6 mm kulfiberrør.

  Den robuste konstruktion håndterer problemfrit ekstreme vindforhold helt op til 20 m/s (hård kuling), hvilket er dobbelt så meget som de fleste andre drager kan klare... Ved denne vindstyrke kan den forholdsvis lille drage på kun 169 gram meget overraskende trække en fuldvoksen mand hen over jorden - det er ret ekstremt!

  Dragen er simpelt opbygget med kun én tværpind, fastgjort til rygraden med en tyk gummiring. Bestykket med et enkelt sæt standoffs, spændt i bue.

  Der medfølger en opbevarings- og transportpose. Anbefalet vindstyrke 4-20 m/s. Der medfølger ikke liner og stropper - husk at bestille særskilt.

  Til almindeligt brug anbefaler vi liner med brudstyrke i størrelsesorden 70 kilo samt almindelige håndledsstropper. Hvis man også vil flyve i høje vindstyrker, anbefaler vi at anskaffe en ekstra flyveline til dette formål i størrelsesorden 100-160 kg. brudstyrke - samt skumforede håndledsstropper!


  Se også denne YouTube-video med Delta Hawk.
  Kvaliteten er ikke så god, men videoen giver et indtryk af dragens vildskab ved høje vindstyrker. Iflg. teksten er vindstyrken i størrelsesorden 6-7 Bft, hvilket svarer til 10-15 m/s - prøv så at forestille dig dragen ved 20 m/s...

  Se endnu en YouTube-video - skru op for lyden...  Copyright © 2017 DrageCity.dkPolitik vedr. personlige oplysningerSitemap  1.
  Simple Flyer -...
  2.
  Butterfly Kite...
  3.
  Symphony Beach...
  4.
  Quickstep II...
  5.
  Delta Hawk...


  Tilmeld dig DrageCitys nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye pro-dukter og tiltag.