Her kan du betale med:0 varer
0,00

EFTER PRIS

    1 -   99 kr.

100 - 199 kr.

200 - 299 kr.

300 -  »


EFTER TYPE

Delta-drager

Kassedrager

Parafoils

Figurative

Vindhjul

Stunt/sport

Mest populære

Drager til børn

ParaFlex

Porto udlandHaler

Liner mm.

Blandet

Glasfib.stænger

Glasfiberrør

Kulfiberstænger

Kulfiberrør

Kryds-fittings

Endekapper

Vingebøsninger

Ripstop-tape

Standoff, fittings

Diverse

Gummi ringe
DrageCity.dk er tildelt e-handelsprisen!

Den 6. februar 2003 blev DrageCity.dk tildelt den eftertragtede e-handelspris, stiftet af IT-Brancheforeningen i samarbejde med Videnskabsministeriet, Microsoft Danmark, Hewlett-Packard, Cisco Systems Danmark A/S, PBS A/S, UNI-C, Dagbladet Børsen og Foreningen for Dansk Internet Handel.I kategorien "e-handel til forbrugere" løb DrageCity.dk med andenpladsen, foran 63 andre velkvalificerede onlineaktører, heriblandt Fona, Jubii, Star Tour og OFIR.

Om prisens formål hedder det bl.a.: "Formålet med e-handelsprisen er at fremme, synliggøre og præmiere godt købmandskab praktiseret på internettet". Prisens fokus i 2003 var kundernes fordele ved at handle på nettet, og juryen vurderede, at DrageCity.dk i særlig grad giver kunderne fordele, sammenholdt med handel i almindelig fysiske butikker, bl.a. pga. det store udvalg og den omfattende dokumentation i form af tekst, billeder og video.

I motivationen for pristildelingen hed det bl.a.: "Udsøgt guf for den, der vil ind i dragernes univers. Vejrudsigt, brugerhistorier, og tips til at blive dygtig. Let at finde produkterne og få lyst til at flyve".

Før prisuddelingen er de mere end 200 deltagende onlinebutikker og løsninger gennemgået af et stort panel af fagligt funderede fordommere. Resultaterne af dette arbejde er derefter viderebehandlet af hoveddommerpanelet, bestående af Borgmester Louise Gade, Århus, MF Morten Helveg Petersen, Det radikale Venstre, adm. dir. Lars Krobæk, HTS, og sekretariatchef Christine Antorini, Forbrugerinformationen. Selve prisen blev overrakt af Videnskabsminister Helge Sander.

Læs mere om prisen på www.ehandelsprisen.dk

Copyright © 2017 DrageCity.dkPolitik vedr. personlige oplysningerSitemap1.
Simple Flyer -...
2.
Butterfly Kite...
3.
Symphony Beach...
4.
Quickstep II...
5.
Delta Hawk...


Tilmeld dig DrageCitys nyhedsbrev, og hold dig informeret om nye pro-dukter og tiltag.