Delta Hawk

1160007

Delta Hawk – så snakker vi klassiker når det er bedst. Det er ”dragen der ikke vil dø”. Det er en drage, der er stærk som bare fande… , hurtig og med et solidt træk.

Leveres uden liner og stropper

Delta Hawk leveres i assorterede farver.

 

Se den på youtube her

Flere detaljer

Lagervare !

564,00 kr

inkl. moms

Den er til at have med at gøre, når bare vinden ikke er for kraftig, men kan også anvendes af den øvede pilot. Nu kan den jo flyves op til små 20 m/s - og ved kraftige vindstyrker bliver den super hurtig.
Delta Hawk har været på markedet i mange, mange år - helt banalt fordi den anbefales af mange dedikerede fans og sjov og stræk. Sejlet er letvægts Ripstop Nylon, udspændt på en robust ramme af 6 mm kulfiberrør. 

Den robuste konstruktion håndterer problemfrit ekstreme vindforhold helt op til 20 m/s (hård kuling), hvilket er dobbelt så meget som for de fleste andre drager.. Ved denne vindstyrke kan den forholdsvis lille drage meget overraskende trække en fuldvoksen mand hen over jorden! Ikke som en foils - men alligevel.. Hvis bare linerne holder.

Dragen er simpelt opbygget med kun én tværpind, fastgjort til rygraden med en tyk gummiring. Bestykket med et enkelt sær standoffs, spændt i bue.

BESKRIVELSE:
MÅL : 146 x 58 cm.
MATERIALER : Nylon, kulfiberstænger 6 mm
VIND (min/max) : 4 - 20 m/s
ALDER :  Fra 12 år
Leveres uden liner og stropper

Anbefalede linestyrke 70-100 kg. på 20-30 m. - og flyver du den i hård vind så husk skumforede håndledsstropper !!

Delta Hawk leveres i assorterede farver.

Acceptér