Hvordan søger man?

Opdateret : 2017-09-06 05:41:16
Kategorier : Hjælp

Lidt om søgning

Som hovedregel kan man sige, at du blot skal indtaste det du søger efter. Søger du eksempelvis efter fugledrager taster du blot "fugledrage" og klikker på "Søg". Resultatet vil være en liste over alle informationssider og varesider hvor ordet "fugledrage" er nævnt. 

Men pas på med at gøre søgeordet alt for specifikt. Hvis du f.eks. er på jagt efter "fugledrager", bør du faktisk IKKE bruge dette som søgeord, men nøjes med "fugl". Selvom alle drager med fuglemotiv jo reelt er fugledrager, er det ikke sikkert vi lige har brugt det specifikke ord i varebeskrivelsen - måske har vi i stedet kaldt dem for "drager med fuglemotiv" eller lign. Derimod er der gode chancer for at ordet "fugl" indgår på de sider du er interesseret i.

Du kan også indtaste flere ord i søgefeltet. Hvis du f.eks. vil vide noget om handelsbetingelserne, kunne en søgning eksempelvis være "vilkår betingelser rettigheder". Bemærk dog at der rent søgeteknisk indsættes "Eller" mellem hvert af søgeordene - dvs. resultatet indeholder alle sider som blot indeholder mindst ét af søgeordene. Det er derfor uhensigtsmæssigt at søge på "en stor drage med lang hale", da eksempelvis alle sider indeholdende ordet "en" vil medtages i søgeresultatet...

Stol ikke på søgeresultatet!
Hvis du ikke umiddelbart har succes med søgefunktionen, skal du ikke give op så let. Måske findes produktet eller informationen alligevel på websitet under et andet navn. Kig lidt omkring i menuerne - og hjælper det stadig ikke, ja så er gode dyr selvfølgelig en smule rådne. Men send os en mail - måske har vi alligevel varen, og ellers kan det være vi beslutter at indføre den i sortimentet. 

Tilføj en kommentar

 (Med https://)

Acceptér