Nyhedsbrevs Arkiv UDGIVET : 2003-10-27

Aktive drageflyvere og stofmisbrugere - nyhedsbrev 27/10-2003

I dette nummer:

1.  Perfekt dragevejr igen!

2.  Aktive drageflyvere og stofmisbrugere

3.  "Med venlige og forblæste hilsner"

Perfekt dragevejr igen!

Efter nogle regnfulde dage skal vi nu igen nyde en periode med masser af sol og godt vejr - se bare billedet for den sidste del af ugen, som vi lige har snuppet fra DMI's udmærkede website.

Så find dragerne frem - eller udvid din samling - husk at vi normalt leverer fra dag, så du kan have din drage i god tid inden weekenden!

Og husk at vi også de næste måneder vil få masser af dage som disse med sol og vind. I vintermånederne er det selvfølgelig en smule koldere at være udendørs, men det er kun et spørgsmål om påklædning. Til gengæld blæser det mere end på de varme sommerdage, og det giver flere muligheder for gode drageoplevelser. Udnyt dragerne som en fornuftig anledning til at komme ud i den friske luft - det er både sundt og sjovt!  

Aktive drageflyvere og stofmisbrugere

DrageCity har den senere tid haft kontakt med flere institutioner, som har valgt at beskæftige sig med drageflyvning, fordi den kan varieres og tilpasses på bl.a. det motoriske plan. Samtidig er der også en passende kombination af fælles- og selvstændig aktivitet, som i øvrigt kan varieres efter behov. Det er ikke så meget bygning af drager der er lagt vægt på (det stiller ofte for store krav til evner og tålmodighed), men derimod selve samlingen og flyvningen med dragerne.

Som en del sikkert har lagt mærke til fra TV, fejrede BrugerForeningen 10 års jubilæum i går d. 3/11-2003. BrugerForeningen er en forening for aktive stofmisbrugere - med det formål at sikre en bedre tilværelse for de mange aktive stofmisbrugere i Danmark. Et af formålene er bl.a. at skabe sociale rammer og aktiviteter, og her kommer dragerne ind i billedet. Iflg. formand Jørgen Kjær har drageflyvning nemlig vist sig at være en rigtig god og konstruktiv aktivitet, som man fra BrugerForeningens side i høj grad kan anbefale. Hvis du er interesseret i at vide mere om foreningens arbejde, kan du klikke her og besøge deres omfattende hjemmeside.

Sidste efterår havde DrageCity fornøjelsen af at være sponsor ved en udvidelse af BrugerForeningens "drage-portefølje". Dragerne har siden været i luften en del gange - i det følgende bringer vi et lille udpluk af det billedmateriale foreningen har stillet til rådighed. 

Vi ønsker tillykke med jubilæet!

Gratis tips og rådgivning

På DrageCity.dk står vi klar til at rådgive dig om dit køb eller til at hjælpe hvis du løber ind i problemer når vidunderet skal i luften - og der findes ingen dumme spørgsmål! Send os en mail på info@dragebyen.dk - og skriv gerne et telefonnummer, så vi kan ringe dig op. 

Acceptér