Nyhedsbrevs Arkiv UDGIVET : 2003-09-15

Drageflyvning til personalefesten - nyhedsbrev 15/09-2003

I dette nummer:

1.  Firmafest og drageflyvning!

2.  TAC Sommerfest 29. august 2003

3.  Læs alle de tidligere nyhedsbreve

Firmafest og drageflyvning!

Personaleforeningens opgave er, år efter år, at finde på nye og spændende tiltag, som kan ryste personalet sammen. I dette nyhedsbrev skal vi bl.a. høre om, hvordan drageflyvning kan bruges i et personalearrangement.

Om det blev en succes? Selvfølgelig! Drageflyvning er som skabt til "fællesprojekter" - uanset om det drejer sig om personalefest, familiekomsammen, institutionsaktivitet, herretur eller tøseudflugt..

TAC sommerfest 29. august 2003

Tekst og billeder af Peter W. Giversen, TAC, Fredericia

Så var det atter tid for årets sommerfest, og i personaleforeningen var der meget snak om hvad vi skulle lave. De ting som vi traditionelt plejede at lave, var ved at være lidt brugte. Så var det, at idéen om at flyve med drager ved vestkysten blev bragt på banen. Vi fandt en passende ”hytte” ved Henne strand, og igennem DrageCity.dk fandt vi også passende drager. Vi købte i alt 17 stk. ParaStunter – PS140 drager samt 1 vinderdrage.
Vi købte så der var 1 drage pr. 2 personer, men vi kunne godt have nøjedes med 1 drage pr. 3 personer uden at det var gået ud over kvaliteten af oplevelsen.

Dagen:

Vi ankom til Henne strand kl. 14:00, og drog straks til stranden for at lære det nye legetøj at kende. Til at starte med, havde vi lidt problemer med at få dem i luften, idet vinden ikke var så god. Men som vi havde regnet med, så blæser det næsten altid ved vestkysten, og ret hurtigt fik vi da også lidt vind i ”sejlene”. 
Til at starte med gik øvelsen ud på at holde dragen i luften, men som vinden blev kraftigere og kraftigere blev deltagerne mere og mere dristige.
Efter ca. 1 times flyvning, begyndte folk at tvinge dragerne mod jorden for derefter at forsøge at rede dem fra at styrte…..det var ret underholdende, for flere måtte erkende at det ikke var så ligetil. Det blev ret hurtigt en sport at forsøge at ramme de andre…… ikke de andres drager, men de andre deltagere.

Vinderen:

Da vi ankom til stranden vidste vi, i personaleforeningen, ikke rigtigt hvem, der skulle have vinder dragen. Vi snakkede lidt fra og tilbage. DrageCity.dk havde foreslået, at vi skulle holde en konkurrence i at ramme en flaske på jorden så det var nok i den retning vi skulle gå. Men så var det, at en af deltagerne næsten ”fløj” benene væk under chefen……og så var vinderen fundet !!.

Dragerne:

Da dagen var vel overstået, og vi havde pakket dragerne sammen, stod vi med 17 stk. drager…..hvad skulle vi nu - der var jo ikke en til hver?

Et andet problem ved arrangementet var det traditionelle, hvem skulle dække bord, lave mad, vaske op, ect., og ikke mindst…..hvem skulle stå tidligt op for at lave morgenmad til de andre (Vi vidste at aftenen ville byde på en fest der ville strække sig til den lyse morgen).
De to problemer blandet sammen gav det perfekte svar: Dem der hjælper om morgenen, får en drage. Og vupti, interessen var så stor at vi måtte trække lod om hvem der skulle have lov at stå tidligt op (sammen med sin egen lille tømmermand) og klare morgen tjansen…..ikke noget vi har været vant til før – tværtimod !

Konklusion:

Vi havde en fantastisk dag, og kan på det kraftigste anbefale drageflyvning som en idé til et firma arrangement. 

Læs alle de tidligere nyhedsbreve fra DrageCity

Nyhedsbrevene er fyldt med tests, tips og anmeldelser, og har du ikke været med fra starten er du helt sikkert gået glip af en mængde interessant information! Derfor har vi nu langt om længde fået oprettet et arkiv, hvor alle tidligere og kommende nyhedsbreve vil være at finde - arkivet finder du ind på DrageCity under til og framelding af nyhedsbrevet.

For nemheds skyld kan du også se en liste over tidligere udsendte numre herunder - klik og læs!

Gratis tips og rådgivning

På DrageCity.dk står vi klar til at rådgive dig om dit køb eller til at hjælpe hvis du løber ind i problemer når vidunderet skal i luften - og der findes ingen dumme spørgsmål! Send os en mail på info@dragebyen.dk - og skriv gerne et telefonnummer, så vi kan ringe dig op. 

Acceptér