Nyhedsbrevs Arkiv UDGIVET : 2004-03-14

Foråret er kommet! - nyhedsbrev 14/3-2004

I dette nummer:

1.  Foråret er kommet!

2.  Forårspris på piratskib

3.  "Fantastiske aftner på kysten"

Foråret er her!

Beklager den halvdårlige billedkvalitet, men den kommende uges vejrudsigt fortjener en forstørrelse - for nu er foråret her! Det har ganske vist i teorien været forår de sidste par uger, men nu er det en realitet. Dagtemperaturer på 10-15 grader gør det endelig muligt at komme ud og flyve uden at få blåfrosne fingre.

Så find dragerne frem - eller udvid din samling - husk at vi normalt leverer fra dag, så du kan have din drage allerede midt på ugen.

Og husk at vi også de næste måneder vil få masser af dage som disse med sol og vind. Udnyt dragerne som en fornuftig anledning til at komme ud i den friske luft sammen med venner og familie - det er både sundt og sjovt!  

Forårspris på piratskib med 4 master og 8 sejl!

Moderne materialer såsom kulfiber, glasfiber og sejldug af letvægs-stof er taget i brug for at konstruere dette fantastiske sørøverskib, som sætter nye grænser for hvad man kan opleve med drageflyvning - en overdådighed af master, sejl og rigning, der kan få julelyset frem i øjnene på ethvert legebarn. Det duer dog ikke at man er alt for meget barn, for selve samlingen af skibet er ikke helt ukompliceret - afsæt god tid til det. Som en ekstra bonus medfølger der endda en sort sørøverklap til øjet. En stor del af morskaben ligger naturligvis i selve samlingsfasen, som passende kan være et familieprojekt midt på gulvet i stuen.

Mindre børn er måske ikke i stand til at flyve med monstrum'et, men de bruger det gerne i legen på stranden. Det er også et pragteksemplar at have hængende i hjørnet på børneværelset. Men ganske overraskende flyver dragen faktisk også udemærket. Der kræves jævn vind, 3-8 m/s.

Skibet måler 80 x 80 x 85 cm, og kan dermed lige komme igennem en almindelig døråbning med lidt forsigtighed. Det leveres komplet med flyveline og hale, bestående af strimler af blå Ripstop Nylon der kan illudere bølger. Skibet kan dog også flyve uden "bølgerne" - hvilket måske ser endnu mere spektakulært ud... 

Som det fremgår af billedet har skibet en størrelse der fylder ganske godt op i bilen. Husk kameraet - der bliver masser af sjove situationer - både under samling, transport og flyvning!

Normalprisen for sørøverskibet er 329,95 - men der er forår i luften, så prisen er nu nedsat til bare 249 kroner!  


Klik her for at bestille skibet!

"Fantastiske aftner på kysten"

Billeder og tekst indsendt af Ib Meinertz, Værløse 

...Efter længere tids overvejelser og i samråd med min bror, faldt valget på en powerwing 5250 dette måtte simpelthen være det perfekte legetøj for voksne :-) Dragen og line samt ekstra stropper blev bestilt og kort efter modtog jeg så pakken. Afsted til posthuset. 

På posthuset fik jeg så udleveret en pakke på størrelse med en skotøjsæske, jeg skal ærligt indrømme af jeg troede der manglede noget. Kunne 4.8 kvadratmeter fuldblods power drage virkelig ligge i den æske..... Vel hjemvendt fra posthuset blev pakken åbnet med stor optimisme. Der lå alt drage, line samt ekstra stopper. Jeg blev en anelse forskrækket da jeg så hvor mange line der var på dragen. Men det tog ikke mere end 2 min. før alt var samlet og parat. Efter et hurtigt kig på dmi's hjemmeside kunne jeg se at lørdag var dagen, hvor den store testflyvning skulle løbe an. 2 dage var godt nok lang tid at vente, men sådan er det... 

Det blev lørdag og vinden var jævn fra vest. Jeg havde aftalt med en kammerat og min kæreste at vi skulle mødes på en nærliggende mark, så vi kunne få afprøvet dragen. Vi fik samlet dragen i en fart og sendt den op. Wow der var godt nok en smule mere træk i denne her drage end dem jeg havde prøvet tidligere. Dragen var utrolig stærk og der skulle virkelig holdes fast, men utrolig let at manøvre rundt med. Ikke nogen super hurtig drage, men stille og rolige bevægelser med meget kraft i!! Flere gange måtte jeg virkelig sætte hælene i og lægge alt vægt i for ikke at blive slæbt hen over marken.   

Det var virkelig morsomt og en fed fornemmelse at mærke en drage med så meget træk i, men man skal huske på af denne drage altså ikke er for børn.

I vores sommerferie skulle vi en tur til vesterhavet og dragen skulle selvfølgelig med. Det blev til nogle fantastiske aftener på kysten, som også vil fremgå af billederne. Alt ialt et perfekt stykke legetøj, som jeg aldrig kommer til at fortryde.

Klik her for at gå til butikken og kigge nærmere på ParaStunter...

Gratis tips og rådgivning

På DrageCity.dk står vi klar til at rådgive dig om dit køb eller til at hjælpe hvis du løber ind i problemer når vidunderet skal i luften - og der findes ingen dumme spørgsmål! Send os en mail på info@dragebyen.dk - og skriv gerne et telefonnummer, så vi kan ringe dig op

Acceptér