Gratis drager til alle! - nyhedsbrev 06/06-2003

Opdateret : 2003-06-06 10:03:48
Kategorier : Blandet Guf , Hjælp , info , Nyhedsbrevs Arkiv

I dette nummer:

1.  Gratis drager til alle!

2.  Magic Energy 1.1

Gratis drager til alle!

Som bekendt lancerede DrageCity.dk i foråret et udsalg med demo- og udstillingsdrager til reducerede priser. I løbet af meget kort tid blev de omkring 100 drager revet væk - lidt overraskende for os! Mange benyttede dengang lejligheden til at få fat i de lidt dyrere modeller - og mange måtte gå forgæves. Det tyder på at en hel del sidder derude ved PC-skærmene og drømmer om en af de større modeller - men prisen kan naturligvis afskrække.

NU er der igen gode nyheder fra DrageCity.dk! For kort tid siden åbnede vi for kampagnen "Gratis drager til alle", som i store træk går ud på at man kan få refunderet købsprisen på dragen, hvis man til gengæld sender os lidt billeder og tekst fra flyveturene. Du kan læse mere detaljeret om betingelserne ved at klikke her.

Træerne vokser dog ikke ind i himlen, idet vi maksimalt kan tilbyde at refundere 500 kroner. Køber man således en drage til 1000 kroner, kan man "kun" få refunderet de 500 - men det er trods alt også en rabat på 50% - ganske pænt egentlig. 

Vær forberedt på at visse modeller kan være midlertidigt udsolgt - interessen er meget stor...

DrageCity.dk ta'r et kig på Magic Energy 1.1

Når det handler om rå power, har vi i de forrige nyhedsbreve fokuseret på PowerWings og større parafoildrager. Parafoildrager i almindelighed og PowerWings i særdeleshed har imidlertid den ulempe - synes nogen ihvertfald, at hastigheden er moderat. I dette nyhedsbrev kigger vi derfor lidt på powerdragernes formel 1 - nemlig Magic Energy 1.1. Denne drage forener kraftigt træk med høj hastighed - en kombination der virkelig kan få adrenalinet i kog!

Alene størrelsen kan få det til at løbe koldt ned ad ryggen på de fleste. Vingefanget er 2,6 meter, og dermed kommer de fleste andre drager (og biler) til kort. Til gengæld er den kun 1 meter i højden, og det resulterer i en meget rå vingeform som ikke ligner det man ellers ser. Dragen er bygget med et stramt sejl i ypperste kvalitet, Ventex Strong, udspændt på robuste men lette 8mm kulfiberrør. Og størrelsen er ramt helt rigtigt. Dragen trækker ganske vist voldsomt, men ikke mere end at man så nogenlunde kan stå/ligge fast. Og det er helt nødvendigt, for man skal kunne koncentrere sig om styringen på samme tid.

Magic Energy 1.1 er ikke en begynderdrage, man bør have lidt erfaring i forvejen. Specielt ved opsætningen kan den drille lidt. Det skyldes, at dragens vinkel er meget tæt på at være vinkelret på snoren, og derfor kan det føles som om den ikke rigtig vil stige. I samme øjeblik den kommer op i fart har man dog glemt alt om det, for så er den i sit rette element.

Mere idyllisk end billedet herunder skal man nok ikke regne med det bliver! Læg mærke til hvordan billedet af dragen er sløret - den bevæger sig ganske enkelt for hurtigt til at kameraet kunne nå at fastholde motivet...

Gratis tips og rådgivning

På DrageCity.dk står vi klar til at rådgive dig om dit køb eller til at hjælpe hvis du løber ind i problemer når vidunderet skal i luften - og der findes ingen dumme spørgsmål! Send os en mail på info@dragecity.dk - og skriv gerne et telefonnummer, så vi kan ringe dig op. Normalt vil svartiden være indenfor få timer!

Relaterede produkter

Relaterede indlæg

Tilføj en kommentar

 (Med https://)

Acceptér