Nyhedsbrevs Arkiv UDGIVET : 2003-09-22

Nye drager i sortimentet - nyhedsbrev 22/09-2003

I dette nummer:

1.  Nye drager i 2003!

2.  Parafoil 7.5, nyhed på DrageCity

3.  Cobra, en slange-parafoildrage

Nye drager i 2003!

På DrageCity er vi ved at være klar med en række nyheder, som løbende vil blive introduceret i de kommende nyhedsbreve. Denne gang lægger vi ud med en et-linet parafoildrage, som alle bør have liggende i bagagerummet. Desuden skal vi have lidt brugerfeedback på Cobraen - den specialbyggede parafoildrage, hvor midter-luftkammeret er forlænget 10 meter!

Parafoildrager bliver stadig mere populære, og man kommer ikke uden om at de er både fascinerende og på samme tid uhyre praktiske. Dragerne er syet med luftkamre, som fyldes med luft under flyvningen. De fyldte luftkamre forvandler stofstykket til en stabil 3-dimmensionel madras - efter samme princip som almindelige luftmadrasser. Efter endt flyvning kan parafoildragen blot lægges sammen igen som et ethvert andet stykke stof - og det fylder minimalt.

Parafoil 7.5 - nyhed på DrageCity!

Køb den med introduktionsrabat de første 7 dage (klik her for rabat)

Her er det Johanna der sidder med Parafoil 7.5 bredt ud på græsset. Dragen har et areal på 92 x 68 cm, og er dermed en ganske stor et-linet parafoildrage. Som det er tilfældet med alle parafoildrager ser Parafoil 7.5 ikke ud af noget særligt på jorden - det er bare et stykke slattent stof... Stoffet skal man dog ikke kimse af - det er Ripstop Nylon - perfekt letvægtsstof til dragebygning. 

Så snart dragen kommer i luften og luftkanalerne pustes op, bliver stofstykket dog pludselig forvandlet til en relativt trækstærk og potent kvadratisk drage. Større børn kan sagtens håndtere trækket, men man bør nok være mindst 3-4 år før man skal prøve kræfter med den. 

Bemærk de 5 halestrimler på hver 3,5 meter. De giver dragen lidt ekstra liv, da den er en ret stabil flyver. I let vind kan man dog problemfrit afmontere halen hvis man ønsker det.

De medfølgende spolehåndtag er perfekte, når dragen skal sættes op. Spolen er glat og rund, så man løsner blot grebet en smule, og lader dragen trække line. Og der er masser af line - op mod 100 meter. Se bare hvor højt de kan gå!

Dragen stiller sig relativt stejlt på himlen, så med det kraftige træk vil den være udemærket, hvis man ønsker f.eks. at fastgøre en vimpel eller andet til dragesnoren.

En af de allerbedste ting ved en Parafoil 7.5 er, at den næsten ingenting fylder i sammenpakket tilstand. Den kan være i den viste pose, som kun måler 25 x 15 x 5 cm. Posen er med lynlås, og der er sågar plads til line på spolehåndtag og haler - altså en komplet pakke til tasken eller bagagerummet!

Parafoil 7.5 bør være med i enhver dragesamling. Den fylder ingenting, kan flyve i et bredt vindområde, og kan flyves af både børn og voksne. 

De første 7 dage giver vi intro-rabat! 
Klik her for at se flere billeder og få tilbudt rabatten.

Cobra, en slange-parafoildrage!

Tekst og billeder indsendt af Rijad Riki Ahmetspahic, Brøndby Strand

Vi er en familie fra Bosnien. Vi bor i Brøndby Strand. Vi tag tit en tur på stranden. Sidste år da vi var på stranden var der mange mennesker med drage. Da var store og små med forskellige farver. Jeg vil også have en, sagde jeg til min far. Et år efter fik jeg en drage til min fødselsdag, og det var en stor gul slange med 10 meter lang hale.  

Den samme dag gik vi hen på fodboldbanen med den. Jeg var meget bekymret hvordan den store Cobra drage med 10 meter lang hale kunne komme op i luften. Men det var rigtig nemt, den har ingen stænger og dragen pustes simpelthen op af vinden, jeg var rigtig glad.  

Det var ikke så svært at styre den, fordi den har kun et snor. Når vinden skifter retning skifter slangen også og det så ud som om at slangen er levende. Børn kiggede meget på den fordi den ser så imponerende ud. Jeg var rigtig sej med den store drage.

Min lillesøster fik også lov til at prøve den. Og hun var rigtig glad. Hun er kun 8 år gammel og kan styre sådan en stor drage. Min forældre ville også prøve den og det var en fornøjelse for os alle. Vi synes, at det giver en fantastisk oplevelse, hvor familien samles på en sjov måde. Det er utroligt nemt at pakke den ud og ind igen og transportere dragen i medfølgende transportpose med lynlås. 

Gratis tips og rådgivning

På DrageCity.dk står vi klar til at rådgive dig om dit køb eller til at hjælpe hvis du løber ind i problemer når vidunderet skal i luften - og der findes ingen dumme spørgsmål! Send os en mail på info@dragebyen.dk - og skriv gerne et telefonnummer, så vi kan ringe dig op

Acceptér