Nyhedsbrevs Arkiv UDGIVET : 2003-10-14

UDSALG - rabat på alt! - nyhedsbrev 14/10-2003

I dette nummer:

1.  Service fra DrageCity

2.  Efterårsferie-udsalg - rabat på alt!

3.  En underholdende sport for alle!

Service fra DrageCity..

Det skal ikke være nogen hemmelighed at salg af reservedele, stænger og fittings er en rigtig kedelig ting for en dragebutik. Der er ikke meget sjov ved at sælge et par små dimser til få kroner - administrationsomkostningerne overstiger langt den minimale indtjening. Det er den direkte årsag til at reservedele kan være vanskelige at få fat på. Visse butikker skilter ganske vist med at have reservedele, men i praksis kan der være lang leveringstid. 

På DrageCity har vi nu besluttet at gå mod strømmen - vi har fremover alle reservedele på lager, og vil den kommende tid udbygge sortimentet. Det betyder at vi kan levere tingene fra dag til dag!

Desværre kommer vi ikke udenom ekspeditions- gebyret, som dels skal dække emballage og porto, men også omkostningerne til vores lagerhotel. Vi vil gerne understrege at der er tale om reelle omkostninger - DrageCity tjener ikke på denne service - tværtimod! Men forsøg at bestille reservedele med, når naboen, kollegaen eller du selv alligevel køber ny drage - så sparer du på disse omkostninger. 

Efterårsferieudsalg - rabat på alle drager!

10% rabat på alle varer i butikken.

Efterårsferien er i fuld gang, og vejrudsigten lover perfekt dragevejr hele ugen - fantastisk! Det fejrer vi med et kæmpeudslag på alle varer i hele butikken - 10% rabat på alt frem til søndag d. 19/10. Rabatten gælder kun for dig som modtager nyhedsbrevet - husk at klikke ind i butikken via denne annonce for at opnå rabatten!

Hvis du går i overvejelser om at investere i ny drage er det med andre ord NU du skal slå til - der er mange penge at spare! Og som altid leverer vi lynhurtigt fra dag til dag - så du kan nå at flyve med vidunderet mens det gode vejr stadig er her!

En underholdende sport for alle!

Tekst og billeder indsendt af Paul Robson, København V.

"Det begyndte dengang for et par måneder siden da jeg besøgte min ven Alex i Sydafrika. Alex har altid været en af de fyre som elsker at dyrke alle former for ekstrem sport. Blandt andet skydiving, bungee jumping, paragliding og surfing. Men da jeg kom til Sydafrika havde han fundet en nu sport. Han var begyndt at flyve drage. 

Han var startet for et par måneder siden da hans onkel, som ikke havde set ham i 10 år, købte ham en lille begynder drage til 100 kr fra et supermarked. Han syntes det var lidt sjovt, og så en dag da han skulle ud med nogen venner for at paraglide, var der for meget vind. Vejrudsigten havde forudsagt det, så heldigvis havde han taget sin lille drage med. Han tog ud og prøvede dragen i den stærke vind. Den holdt kun i 15 minutter før den gik i stykker fordi den ramte jorden meget hårdt, men i disse 15 minutter nåede Alex at blive afhængig af drage flyvning. 

Så...... da jeg besøgte ham nogle måneder senere havde han købt 3 forskellige drager og alt muligt udstyr til dem og var begyndt at spare sammen til et specielt lavet surfboard som han kunne kitesurfe med. 

Da jeg kom tilbage til DK begyndte jeg at kigge rundt efter drager. Der var dog ikke nogen butik i Kbh som virkelig solgte dem, og jeg gad ikke købe en fra en legetøjs butik. Men så en dag tænkte jeg på at jeg jo kunne prøve at kigge på nettet. En hurtig søgning bragte mig frem til dragecity.dk og 499kr gav mig en 2,4 kvadrat meter PowerWing parafoil. Dragetypen er oprindelig udviklet hos NASA som faldskærm for bemandede rumkapsler. Senere har man konstateret, at den flyver fantastisk som styrbar drage. Og det gør den!

Første gang jeg tog den ud var der gået lang tid siden jeg havde modtaget den. Jeg havde ventet i meget lang tid på noget ordentligt blæsevejr. Der gik mange dage uden nogen vind overhovedet. Men så en fredag fik jeg fri fra arbejdet, og så snart jeg gik ud fra kontoret mærkede jeg at idag var dagen hvor dragen skulle prøve sine vinger for første gang. Jeg skyndte mig hjem og fik dragen ud, ringede til min hustru og mine svigerforældre så vi alle kunne mødes ved det nærmeste åbne område. Det var super fedt endelig at få prøvet min drage og vi havde alle nogle super gode timer – prøv at se billederne!"

Gratis tips og rådgivning

På DrageCity.dk står vi klar til at rådgive dig om dit køb eller til at hjælpe hvis du løber ind i problemer når vidunderet skal i luften - og der findes ingen dumme spørgsmål! Send os en mail på info@dragebyen.dk - og skriv gerne et telefonnummer, så vi kan ringe dig op. 

Acceptér