1. SIKKERHED VED HANDEL PÅ INTERNETTET:

Kære kunde, vi kunne skrive side op og side ned om sikkerhed ved handel på internettet. Vi finder det mere rigtigt at henvise til en af de instanser som konstant overvåger os - nemlig til "Forbrugerombudsmandens hjemmeside om e-handel". Hjemmesiden gennemgår på systematisk vis hvorledes du som kunde sikrer dig bedst muligt mod misbrug. Er du derfor ikke tryg ved at handle på internettet - så klik ind på net-tjek.dk og se hvorfor din frygt er ubegrundet.

2. REKLAMATIONSRET:

Der ydes 2 års reklamationsret på produkter købt hos dragebyen.dk. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.

Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen.

3. ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN:

Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles dragebyen.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse.

Som kunde opfordres du på det kraftigste til at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af ekspeditionstiden grundet fejlsøgning.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten, og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til dragecity.dk's udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering.

4. TILBAGESENDTE VARER, SOM IKKE INDEHOLDER FEJL:

Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til Dragebyen.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke kan konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden, inklusiv et testgebyr på forbrugt tid til fejlsøgning.

Varer bør returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet.

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive et opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.

5. FORSVARLIG RETURNERING:

Alle produkter der returneres til dragecity.dk skal være forsvarligt indpakket. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af dine rettigheder.

6. DE 30 DAGES FORTRYDELSESRET:

I forbrugerkøb hvor bestillingen af varer foretages via Internettet har forbrugeren 30 dages fortrydelsesret.
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt hvor varen overdrages til forbrugeren. Skulle købet fortrydes indenfor 30 dage tilbagebetaler vi varens pris.
For at kunne benytte fortrydelsesretten, skal varen være afleveret til Postnord eller GLS senest 30 dage efter modtagelsen.

Betingelsen for at anvende fortrydelsesretten er, at varen tilbageleveres i væsentlig samme stand, som ved overdragelsen. Hvis varen ikke tilbageleveres i væsentlig samme stand, ansættes varen skønsmæssigt af dragecity.dk ud fra en mulig salgsværdi.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten skal varen venligst returneres i ORIGINAL EMBALLAGE, idet manglende emballage oftest medfører en stor forringelse af salgsværdien, hvorfor De vil blive krediteret et tilsvarende mindre beløb svarende til forringelsen.

Omkostninger ved at sende varen tilbage påhviler dig som kunde.

Kunden SKAL skriftligt meddele DrageCity.dk på info@dragecity.dk, at man ønsker at fortryde sit køb! 

7. SÅDAN RETURNERER DU VAREN:

Der er to måder hvorpå du kan returnere varen på:

a) Du kan nægte at modtage varen fra GLS. I denne sammenhæng beder vi dig om, at gøre GLS opmærksom på, at de straks kan returnere varen til afsender. Du skal skriftligt meddele os på info@dragecity.dk at du fortryder købet

b) Du kan modtage varen fra GLS og efterfølgende inden for de 30 dage, returnere varen til dragecity.dk. I denne sammenhæng beder vi dig vedlægge en kopi af bekræftelse, følgeseddel, eller faktura for de købte varer, som dokumentation.

Adressen er:
Dragecity.dk
Jacob Paludans Vej 12
9200 Aalborg SV

Returnering som følge af fortrydelse sker på købers egen regning! DrageCity.dk anbefaler, at varen returneres via Postnord eller GLS, og at varen sendes som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken i distributørens system og det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til dragecity.dk. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget.

Send gerne returen til pakkeshop. Det er billigere for dig.

Returvarer, afsendt med DAO, vil ikke blive modtaget, da DAO ikke sender til erhverv.

8. ER DU I TVIVL:

Såfremt der måtte opstå tvivlsspørgsmål, anbefaler Dragecity.dk, at du retter henvendelse til info@dragecity.dk. Vi vil så forsøge at hjælpe dig på bedst mulig vis.