Reduced price! HQ4 Alpha 1.5

HQ4 Alpha 1.5

118101

1.649,00 kr

tax incl.

1.749,00 kr tax incl.

-100,00 kr

Alpha er Beamers lillebror. Alpha er en helt ny og i den grad lækker foil der henvender sig ti de der gerne vil i gang med power-drager på håndtag, meeennn ikke vil betale en ½ bondegård. Ikke at der er gået på kompromis med kvalitet eller pakken som sådan, for den flotte Alpha leveres komplet med alt.

More details

Lagervare.

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Køb for 1.000,00 kr mere og få gratis fragt

Dvs. Alpha leveres med håndtag, 4-line sæt, kite-killes (de der gør at du kan slippe din drage uden at den flyver væk), jordspyd - og det hele er pakket ind i en lækker taske. Lige til at tage med.
Flyveegenskaberne på Alpha er rettet mod begynderen 100%. Ikke at en øvet ikke kan få glæde af den, for den kan de bestemt. Men den flyer godmodigt, og den gør "præcis" hvad du forventer.

Hvis du sidder og tænker "er 4-liner" for svært for mig. Så lad og tage toppen af dine bekymringer. Når du har fået en 4-linet drage i luften første gang, så vil du opleve at den er betydeligt nemmere at flyve med en hvis du kun har to liner. Årsagerne hertil er mange, og er du fortsat i tvivl, så giv os endelig et ring ;-)

Alpha kommer i størrelserne 1.5, 2.5 og 3.5 hvor størrelsen angiver ca. antal m². Så der er til de mindre såvel som til de voksne. Eller til lidt og til meget vind ;-) 

Alpha er overvejende til sjov på stranden, marken eller tilsvarende - men kan fint bruges til både buggy og ATB (board). Den er perfekt at komme i gang med og et godt udgangspunkt for landbaseret powerkiting.


Det der næsten er blevet et varemærke for HQ drager er, at dragerne er bygget robust - og Alpha er på ingen måde nogen undtagelse. Forarbejdningen er gennemført lækker og man har en god fornemmelse af kvalitet.

Farve: GRØN


BESKRIVELSE:
MÅL :  229, 296 & 350 cm
M² : 1.5, 2.5 & 3.5
CELLER : 16
MATERIALER : Nylon
VIND (min/max) : 3-14 ms
ALDER : Fra 16 år
READY-TO-FLY : Med liner, håndtag, jordspyd og kitekillers
=====================================

Alpha leveres som nænvt "READY TO FLY", hvilket her vil sige incl. liner på 4 * 20 m. og med en brudstyrke på 220/100 kg., håndtag, jordspyd til fastgørelse af håndtag og drage og en smart taske der rummer hele herligheden. Så det er lige på og hårdt - uden bøvl og besvær.

Acceptér