Limbo II Emerald, GRØN

112382

529,00 kr

tax incl.

Limbo II er en forfinet udgave af den meget populære Limbo I. Limbo har fået en endnu mere præcis styring, og det lækre graphit-look er mega flot når du ser den mod himlen. Limbo har et mere moderne design og udmærker sig ved at være en god, robust og lækker all-round sportsdrage. Dragerne har et moderat træk og er derfor meget nemme at flyve.

More details

Lagervare.

We shipping worldwide... Read more

Delivery in 24h

We have reinsurance program

Our shop is awarded for security

Køb for 1.000,00 kr mere og få gratis fragt

Omvendt behøver Limbo ikke særligt meget vind for at komme i luften. Ca. 3 m/s er nok - men du behøver ikke at tage den ned før vinden rammer ca. 13 m/s på skalaen. Hvor den er nem at flyve i let vind, overrasker den med hastighed og kræfter i stærk vind. Så jo - Limbo har lidt af alt og er til at betale.
Limbo er som nævnt robust bygget og tåler "lidt af hvert". Det er selvfølgelig ikke en garanti for at den ikke går i stykker - men glasfiberstænger søger for at omkostningerne holder sig på et respektabelt niveau.
HQ's kendte kvalitet kendetegner også denne drage, og prisen taget i betragtning, så flyver den ualmindeligt godt og favner bredt på vindskalaen.
Det et en genial drage for begynderen til at lære de første tricks - for herefter at avancere en tand op af hvis lysten er der.

Beskrivelse:
MÅL:155 x 67 cm.
MATERIALER : Nylon, glasfiber
VIND (min/max) : 3-13 m/s

ALDER :  Fra 10 år

READY-TO-FLY - 40 kg liner og håndledsstropper.

Acceptér