Sådan handler du på DrageCity

Find en vare
Allerførst skal du finde en drage. I venstre side af skærmen vises der altid en oversigt over de varekategorier der findes i butikken. Varerne er enten inddelt efter pris eller efter varetype. Et konkret eksempel på en kategori kunne være "Delta". Når kategorien vælges, vises en oversigt over alle de varer der indgår i kategorien - i dette tilfælde forskellige former for deltadrager. Varerne vises med små billeder, overskrift og pris, således at du kan danne dig et overblik over mulighederne. Et klik på en bestemt vare vil åbne en mere udførlig beskrivelse og give adgang til større billeder af varen.

Læg varen i "indkøbsvognen"
I forbindelse med at du får vist en vare på skærmen, vil der altid være et lille købs-ikon til højre for varen. Et klik på dette ikon vil overføre varen til "indkøbsvognen" - som egentlig bare er en liste over de varer du påtænker at købe. Når du klikker på ikonet, vises den opdaterede liste. Her kan du også se hvor meget forsendelsen kommer til at koste. Der kan rettes direkte i listen, hvis du f.eks. vil have 2 ens drager i stedet for én, eller hvis du helt ønsker at slette den pågældende drage fra listen.

Shop videre
Måske har du brug for flere drager eller evt. noget tilbehør. Der er så mulighed for at shoppe videre. Hvis du eksempelvis stadig har 100 kr. tilbage på budgettet, vil det være oplagt at klikke på den prisinddelte varekategori "1-99 kr.". Her kan du så evt. udse dig en lille ekstra drage at købe med. 

Et ekstra blik på indkøbsvognen
Som nævnt vises indholdet i indkøbsvognen (listen) hver gang der vælges en vare. Derudover kan du altid få vist indholdet i indkøbsvognen ved at klikke på den lille indkøbsvogn øverst til højre på siden. Her vil du også altid kunne se antallet af varer i indkøbsvognen samt totalprisen.
Bemærk i øvrigt, at der neden under indkøbsvognen/listen ofte vil vises et eller flere tilbud med store rabatter.

Gå til kassen
Når indkøbsvognen indeholder de ting du vil bestille, trykker du blot på knappen "Gå til kassen", som befinder umiddelbart under inskøbsvognen/listen. Du vil så ledes igennem den afsluttende proces, hvor vi bl.a. skal have at vide hvor varen skal sendes hen.

Betaling og ordrebekræftelse
Til sidst bliver du bedt om at vælge hvilken betalingsform du ønsker at benytte. Dragecity tilbyder betaling med et udvalg af de mest udbredte kreditkort. Når betalingen er gennemført, vil du på skærmen præsenteres for en ordrebekræftelse med alle relevante informationer. Det anbefales at udskrive denne side som dokumentation. Ordrebekræftelsen sendes dog også som mail til den mailadresse du har opgivet.

Tak for handelen - og på gensyn!

Tilføj en kommentar

 (Med https://)

Acceptér